Om vår verksamhet

Electronic Purse Sweden AB

Vårt fokus

Vårt fokus är att erbjuda marknadsledande produkter anpassade för den Svenska marknaden inom utskrift och dokumenthantering för alla typer av verksamheter. Follow Me Print, Pull Print och säkra utskrifter är ett hett område just nu med anledning av den nya GDPR lagen och vi ser ett växande behov ute på marknaden. Våra produkter passar alla typer av verksamheter som vill skydda sina dokument, skriva ut från sina mobiler ”mobila utskrifter / mobility print”, skanna eller skriva ut från olika molntjänster. Vi har lösningar för att ta betalt för kopiering, utskrift eller varor i varuatomater i publika miljöer t.ex. hotell, kontorshotell, skolor och bibliotek. Våra lösningar täcker dom flesta behov och är väl beprövade på marknaden under många år.

Kompetens

Vårt företag erbjuder utveckling och anpassning för att kunna skräddarsy lösningar för våra kunder och support ned till level 4 i Sverige. Personalen har lång erfarenhet av utveckling och vi har ett kompetenscenter för utbildning i Sverige och ett showroom där du som kund kan komma och titta på våra lösningar.  

Historia
Företagets verksamhet startades 1985 av Christer Andersson och var då beläget i Halmstad.
Verksamheten fokuserades då på att erbjuda magnetkortbaserade betalsystem för kopiering, företrädesvis inom utbildningssektorn.

1990 flyttades huvuddelen av verksamheten till Stockholm.
Slutet av 2003 flyttade bolaget till Enköping.
Slutet av 2018 skrev bolaget ny historia, då blev vi en del av Cartadis (tillverkaren).
Oktober 2019, ännu ett nytt kapitel skrivs, bolaget flyttar till Gävle.

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi din verksamhet med rätt lösning.

Ekonomiavdelningen

Ekonomiavdelningen

Ekonomi

Behöver du hjälp med en beställning, order mm så kan du kontakta vår ekonomiavdelning.

E-post: ekonomi@epu.se
Telefon: 026 - 40 20 100

Utvecklingsteamet

Utvecklingsteamet

Produktutveckling

Electronic Purse är idag en del av Cartadis och har en stab av utvecklare som ser till att våra mjukvaror och hårdvaror hänger med den snabba utvecklingen på marknaden. En del av detta team sitter i Sverige.

Pelle Johansson

Pelle Johansson

Platschef & säljansvarig

Pelle arbetar som platschef och började på EPU den 1:a januari 2021.

E-post: pelle@epu.se
Mobil: 070-2843868
Växel: 026 - 40 20 100

Patrik

Patrik

Produktansvarig

Har arbetat med mjukvaror inom copy och print sedan 2001. Började min resa här på Electronic Purse i Maj 2019 och trivs fantastisk bra. Natur, äventyr och fiske ligger mig varmt om hjärtat.

E-post: patrik@epu.se
Telefon: 026 - 40 20 100

Mattias

Mattias

Utvecklingsansvarig Nordiska marknaden

Har arbetat med utveckling sedan 2002, är lite av en sport och gymnastiknörd och brinner för allt som har med ny teknik att göra.

E-post: mattias@epu.se
Telefon: 026 - 40 20 100

Support

Vårt supportteam ser till att du får den hjälp du behöver, våra Nordiska kunder får alltid prata med den Svenska supporten. Vi erbjuder support ned till level 4.

Telefon: 026 – 40 20 100
E-post: support@epu.se
Supportportalen