Kontanlös betallösning, betalkiosk

Det finns många verksamheter som behöver ta betalt för utskrifter och kopior, vi erbjuder en mängd olika lösningar för just dina behov. Vårt nya tillskott i produktportföljen är vår nya CBOT, en betalkiosk som enkelt kopplas ihop med din multifunktionsskrivare och som sedan erbjuder självbetjäning.

Betalkiosk cBot, erbjuder en mängd olika betalmöjligheter med kortläsaren Nayax VPOS Touch som är en allt-i-ett-kortläsare och terminal som används till t.ex. kaffe- och varuautomater. Kortläsaren accepterar alla kontantlösa betalningar och överför data i realtid. Vi har paketerat Nayax läsaren tillsammans med vår nya betalkiosk cBot för att erbjuda en utav marknadens modernaste kontantlösa betallösning för utskrifter och kopior på t.ex. kontorshotell, Bibliotek, Högskolor, Intenetcafé mm.

Betalmetoder

Med cBot och Nayax kan vi erbjuda en mängd olika betalmetoder t.ex. Visa, Mastercard, Swish och en mängd andra metoder med dessa är väl dom vanligaste. Nayax har även en app som heter Monyx som underlättar betalning se videon.

cPadPay

cPadPay är en universal lösning som passar i de flesta situationer.
Den är enkel att komma igång med, den är enkel att hantera och den erbjuder en rad möjligheter när det gäller åtkomst.

cPadPay består av Cartadis cPad samt Cartadis TCRS kortläsare.
Användare köper Cartadis engångskort och/eller omladdningsbara kort.
Dessa kort är laddade med ett värde, tex 20 markeringar. Beroende på pris som man har satt så dras en eller flera markeringar av från kortet när man kopierar eller skriver ut. kortet säljs som en värdehandling över disk och gör det enkelt för gäster att enkelt kunna ta en kopia eller skriva ut.

 

Cbot betalkiosk